Слідкуйте за нами

29-01-2024
    28 січня працівники відділу соціокуольтурної діяльності КЗК КМПБ запросили до бібліотеки літераторів та поціновувачів поетичного слова вечір художнього читання "LUMINOUS – ПОЕТИЧНІ ПРОМЕНІ ЗИМИ".
    Кожен з поетів, хто був присутній на заході особисто чи у відеоформаті, уособлював собою теплий життєдайний поетичний промінь, що зігріває, надихає, пробуджує уяву і примушує мріяти.
    Першим і найпотужнішим промінчиком була Аліна Шевченко – законодавиця поетичної моди, засновниця журналів і видавець, людина, що творить і надихає на творчість інших. Аліна вже вдруге в Кременчуці і цього разу вона презентувала нові номери сонячного «Luminous» і солідного «Олександрійського маяка», де друкуються талановиті люди з усієї України.
    На заході розвучали поетичні рядки на теми: «Війна», «Кохання», «Пейзажна лірика», «Мрії про перемогу» авторів з різних куточків України: Кременчука, Києва, Закарпаття, Олександрії, Полтави, Чорноморська. 
    Втіленням мрій кожного з присутніх став маленький, сплетений майстринею з м. Лиман  Тетяною Кавою літак «Мрія», який Віта Гориславець, презентувала Аліні Шевченко, як символ майбутніх звершень. 
    Сподіваємося, що це не остання творча зустріч поетів у нашому місті. Ми бажаємо пані Аліні нових успішних проектів, а авторам натхнення та нових цікавих ідей.






   Більше світлин дивіться тут


Слідкуйте за нашими новинами на FacebookInstagram та Telegram 

Коментарі: Залишити коментар
 
X