Слідкуйте за нами

25-01-2024
     Російська військова агресія згуртувала світ навколо України, а більшість українців перетворила на благодійників. Нинішні події змусили швидко адаптуватися до нових обставин, оперативно реагувати на всі виклики життя та знаходити розв’язання проблем там, де здавалося б їх немає. Так, українські волонтери та прості українці стали надійним тилом мужніх ЗСУ. І ця згуртованість, яка здивувала світ у перші дні російського вторгнення, об’єднує суспільство й надалі, стаючи рушійною силою для добрих справ.
     Дізнатися більше про те  як  громадяни України здивували світ, ви можете з книги:  Стартапи добра. Люди та проєкти, яких не зламала війна. - Львів : Видавництво Старого Лева, 2023. - 216 с.
     Тут сімнадцять особливих історій про звичайних людей, які в певний момент свого життя пішли за покликом серця і відкрились для допомоги та підтримки. Ці історії про успіхи та труднощі, ідеї та натхнення, згуртованість, взаємодопомогу та єднання. Історії у книзі про звичайних українців та українок — вільних, незламних, відповідальних.
     У подорожі сторінками цієї книги ви зустрічатимете тих, хто з любов’ю створює домівки для українців і українок, що тікаючи від ворожих обстрілів втратили свої. Тут ви побачите неймовірних людей, що на Донеччині  випікають хліб, а на Херсонщині в умовах окупації на велосипеді розвозять їжу людям з інвалідністю. На Київщині допомагають врятованим дітям.
    Ця книга - цінний приклад взаємодопомоги, спільної роботи й громадського активізму в часи викликів і криз. ЇЇ варто прочитати всім, хто потребує мотивації, цікавиться історіями людей, які працюють для покращення ситуації в Україні навіть у найважчі часи.
     Книга чекає на Вас у абонементі філії №2 КЗК КМПБ (вул. Соборна, 11)


Слідкуйте за нашими новинами на FacebookInstagram та Telegram


Коментарі: Залишити коментар
 
X