Слідкуйте за нами

24-01-2024
     Сьогодні вже ні у кого не виникає сумніву, що цифровізація світу неминуча. Цифрова грамотність є загальним трендом розвитку людства, й інформаційні технології стали невід’ємною частиною усіх сфер нашого життя: від навчання та роботи  до розваг і звичайних побутових питань.
     Надання державних послуг та сервісів онлайн також вже є звичною практикою. Тож у сучасному світі кожній людині важливо володіти цифровими навичками. Швидкий розвиток інформаційних технологій вимагає від сучасної людини постійно навчатися ,вміти користуватися Інтернетом та добре володіти різноманітними цифровими інструментами.
     Можливість вільно користуватися Інтернетом та різноманітними сервісами і застосунками  –  від соціальних мереж, месенджерів, послуг  Інтернет-магазинів до  онлайнових освітніх платформ  надає  Інтернет-центр філії № 5 КЗК КМПБ, який є офіційним хабом цифрової освіти.
     Бібліотекарі Інтернет-центру мають досвід у навчанні комп’ютерної грамотності своїх користувачів, тож  допоможуть всім охочим оволодіти  навичками користування різноманітними гаджетами, сайтами та послугами державних інституцій.
     Користувачі поважного віку  мають змогу навчатися на платформі «Дія. Освіта» за допомогою цікавих, простих у засвоєнні  серіалів. Вони удосконалюють свої знання та навички користування  гаджетами, застосунком «Дія» та отримують ази знань з кібергігієни та кібербезпеки, які підтверджуються  сертифікатами.
     Для молоді на платформі «Дія. Освіта»  доступні безкоштовні освітні серіали, стимулятори з профорієнтації, медіаграмотності та багато іншого.
Завітайте до Інтернет-центру бібліотеки і світ цифрових технологій стане ближчим і доступнішим !
     Чекаємо щодня, крім п’ятниці та суботи з 10 до 18 години за адресою: вулиця Республіканська, 65.


Коментарі: Залишити коментар
 
X