Слідкуйте за нами

22-01-2024
     Доброю традицією  в читальній залі філії № 2  КЗК КМПБ  є проведення творчих зустрічей з талановитими людьми. Однією з таких стала зустріч з чудовою жінкою Ольгою Буяджи -  яскравою особистістю,  художницею й дизайнеркою, яка вимушено переїхала до Кременчука з Харкова й відкриття її виставки-презентації «З пензлем в руках і ніжністю у серці».
     Творча спадщина Пані Ольги налічує чималу кількість картин, над якими вона працювала не тільки в Україні, але й далеко за її межами: в Польщі, Італії, Хорватії, Франції, Чорногорії. А натхнення для творчості мисткиня черпає у мандрах та красі рідних місць. Так з’явилась колекція художніх робіт, частина якої представлена на виставці. Ці роботи  художниця назвала «Мандри з аквареллю». Відвідувачі мали можливість насолодитись тематичними картинами мисткині, виконаними в акварельній техніці. Як зазначила пані Ольга, вона малює у стилі реалізм, а подорожуючи світом,  неодмінно знаходить для себе щось цікаве, що одразу зображує на папері.  В основному це пейзажі, які передають енергію природи, вони говорять про любов до землі, до квітів, насичених кольорів. Дуже приємно, що серед запрошених були відомі кременчуцькі художники: Юлія Ульянова,  Борис Сердюк, Сергій Брильов, які високо оцінили творчість Ольги Буяджи.

 







 
  Зустріч видалась атмосферною – багатою на теплі слова, приємні спогади, щирі побажання. Додав емоційності своїм музичним виступом вокальний дует  «Stars» у складі Світлани Бичової та Олени  Корягіної, які натхненно виконали популярні українські пісні.

А як побачили творчу зустріч з Ольгою Буяджи та презентацію виставки її картин журналісти "Кременчуцькі Новини" ви можете переглянути у сюжеті «З пензлем в руках, з ніжністю в серці»


Слідкуйте за нашими новинами на FacebookInstagram та Telegram

Коментарі: Залишити коментар
 
X