Слідкуйте за нами

21-01-2024

    22 січня 1919 року ввійшло до національного календаря  як велике державне свято – День Соборності України. Це свято об’єднання та єдності нашого народу. Воно нагадує нам, що Україна неподільна, немає окремої Східної чи Західної України. У нас є одна держава і ми єдиний її народ!

    У цей день на площі перед Софією Київською було урочисто проголошено злуку Української і Західноукраїнської народних республік. 

    З нагоди Дня Соборності  у філії  № 5 КЗК КМПБ організована книжкова виставка-спомин «У нас єдина країна, єдиний народ!». Література, представлена на виставці надасть можливість користувачам бібліотеки більш детально ознайомитися з історичними фактами та історією виникнення свята. Також працівники бібліотеки мали на меті поглибити знання про державотворчі процеси в історії нашої країни, виховувати патріотичні почуття та викликати інтерес до вивчення історії України.

    День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. І навіть зараз, незважаючи на часткову окупацію наших земель, ми зостаємось єдиною нацією. І ми віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною!

Слідкуйте за нашими новинами на FacebookInstagram та Telegram


Коментарі: Залишити коментар
 
X