Слідкуйте за нами

18-01-2024
    Сніг – біле природне диво! Витончені сніжинки, сріблястий іній, пухнасті замети – сніг буває різним, але він завжди викликає подив, відчуття чистоти, створює атмосферу казки.
    А сніг і діти – то практично усталена інсталяція! Хто, як не дітлахи найбільше радіють, коли «небесна канцелярія» посилає на землю величезну порцію снігових опадів? А цього року зима неабияк багата на сніг. Тож бібліотекарі залу читання та дозвілля  філії № 5 КЗК КМПБ не могли оминути увагою таке свято як Всесвітній день снігу і підготували для дітлахів ерудитзаметіль «Сніго-книго-грай»!
    Не стала на заваді проведенню свята навіть повітряна тривога, захід пройшов в обладнаному укритті.
    Малеча уважно слухала розповідь бібліотекарки про історію виникнення Дня снігу, активно спілкувалася між собою, всі разом пригадували зимові розваги та види спорту для яких потрібен сніг. Потім активно відгадували загадки, згадували прислів’я та приказки, літературні твори, які пов’язані з цим надзвичайно прекрасним природним явищем.
    Після символічного «мозкового штурму»  дітлахи залюбки взялися до роботи – малювали сніжинки та добирали до своєї  сніжинки слова-відчуття. А ще згадали, що 18 січня відзначають ще й  День Сніговика, тож швидко було прийняте рішення майструвати  Сніговика. І  нічого, що Сніговик паперовий, але ж у кожного він вийшов надзвичайно гарним!
    Завершився захід  майстеркою, де юні читайлики  робили чудові сніжинки з підручних матеріалів. Під час роботи згадували улюблені казки, вірші, оповідання, пов'язані з зимою.
    Дітлахи  отримали від заходу масу приємних вражень та позитивних емоцій!

 Більше світлин дивіться тут

Слідкуйте за нашими новинами на FacebookInstagram та Telegram 

Коментарі: Залишити коментар
 
X