Слідкуйте за нами

17-01-2024
Лунає пісня солов’їна,
І вітер віє степовий.
Моя соборна Україна
Знов зустрічає день новий…
                  Валерія Кропівна

     Щорічно, 22 січня, українці святкують День Соборності України. Цей день нагадує нам, що Україна неподільна, немає окремої Східної чи Західної України. У нас є одна держава, і ми – єдиний її народ! І з кожним роком це свято набуває все більшого символізму, адже соборність — це не тільки спільна територія, це й духовна єдність, спільні ідеали, цінності та прагнення.
     Бібліотекарі  філії №3 КЗК КМПБ (дитяча бібліотека на Соборній) до цього свята оформили тематичний перегляд літератури «Україна соборна – моя велич і слава», щоб показати героїзм та жертовність українців у боротьбі за соборність та незалежність України на прикладі героїчних вчинків кращих  представників української нації. Підбірку книг з фонду книгозбірні доповнюють  цікаві факти про історію виникнення та становлення свята Соборності. 
     Дізнатися про етапи  формування  нації та боротьбу за незалежність і свободу  України мають змогу усі відвідувачі нашої бібліотеки з 18 січня до 1 лютого. Запрошуємо до перегляду на Соборну, 12/16.


Слідкуйте за нашими новинами на FacebookInstagram та Telegram



Коментарі: Залишити коментар
 
X