Слідкуйте за нами

17-01-2024
      Літературні твори, як і люди, теж мають свій день народження. Багато видань світової класики давно стали безсмертним надбанням суспільної культури.  У 2024 році святкувати свій ювілей буде досить велика кількість творів українських і зарубіжних письменників.
      Саме з нагоди літературних ювілеїв 2024 року бібліотекарі філії №1 КЗК КМПБ підготували та пізнавально провели День інформації «Ювілейна палітра книг».
      В рамках Дня інформації на абонементі для дітей організовано яскраву книжкову виставку "Ювілейний небосхил літературної країни", експозиція якої буде тривати впродовж року, а також проведено бібліографічний огляд біля неї. На виставці представлені книги-ювіляри, що витримали випробування часом, які читає і перечитує не одне покоління читачів, щоразу знаходячи щось нове і цікаве. Ними захоплюються, над ними розмірковують, у них вчаться життєвій мудрості. 
      «Кожна книга має свою долю». Під такою назвою пройшла година цікавих повідомлень, яка запросила юних читачів у захопливу подорож шедеврами класичних та сучасних творів, наповнену цікавими міні-фактами про авторів та історії написання творів-ювілярів.
      Атмосфера Дня інформації пронизана почуттям шани до таланту тих, чиї твори заповнили наше життя радістю, мудрістю та натхненням.
      Приходьте в бібліотеку (пр. Лесі Українки, 13) і дізнайтесь, яка з книг святкує свій ювілей та серед літературного різноманіття підберіть свої «святкові книжки». І пам’ятайте: книги, як і люди, мають свою долю, свою історію, вони народжуються, та не вмирають…доти, поки про них знають і їх читають.
      Бажаємо вам приємного читання! До зустрічі в бібліотеці!

      Більше світлин дивіться тут


Слідкуйте за нашими новинами на FacebookInstagram та Telegram






Коментарі: Залишити коментар
 
X