Слідкуйте за нами

15-01-2024
     16 січня  день народження витонченого літературного майстра, дитячого поета - Анатолія Качана. Щоб вшанувати його талант та подякувати за безмежний світ радості, який він дарує своїми поетичними творами, розцвітає казкова атмосфера у формі захопливої виставки-знайомства «Світ поезії Анатолія Качана», яку організували бібліотекарі філії №1 КЗК КМПБ.
     Життєва і творча дорога Анатолія розпочалася на півдні України, в степовому селі Гур’ївка Новоодеського району на Миколаївщині. Дитячі роки письменника минули у рідному селі, де на берегах Південного Бугу він пізнав красу природи й народного слова, пережив перші яскраві враження, що на завжди залишилися у пам’яті. З дитячих років Анатолій - невичерпний акумулятор ніжності, мудрості та веселих пригод, який безперервно наповнює серця читачів радістю дитячої уяви.
      Творчість поета – це  численні збірки чудової поезії: «Джерельце», «Ворота міста», «Берегові вогні», «Колос наливається», «Зелений промінь», «Прощання з літом». Твори Качана не старіють, а набувають нового життя з кожним читанням. Вони, наче винахідливі вчителі, несуть в собі важливі життєві уроки, виховуючи маленьких читачів в дусі любові, терпіння та розуміння. Поезія Анатолія Качана розцвітає у веселинках, етнопоезіях, віршованих загадках, створюючи чарівний букет дитячої лірики.
      Запрошуємо вас у світ поетичних див Анатолія Качана, який оселився у просторі гри та відпочинку залу читання та дозвілля за адресою: проспект Лесі Українки, 13


 Слідкуйте за нашими новинами на FacebookInstagram та Telegram

Коментарі: Залишити коментар
 
X