Слідкуйте за нами

15-01-2024
    Символ 2024 року – величезний і могутній Дракон, який несе мудрість  та силу.
     Дракони бувають різними: величезними  й маленькими, дуже добрими й страшенно злющими – вогнедихаючими, смішними та забавними!
     Упродовж багатьох століть люди вірили в існування драконів, але навряд чи комусь вдалося з ними зустрітись. Вони і досі живуть у легендах і міфах, казках  та є одними із найпопулярніших персонажів у дитячій літературі. 
      Люди завжди прагнули зрозуміти і приборкати могутніх драконів. Спочатку їх зображували злими істотами, а вже в сучасній літературі образ цього персонажа зосередив у собі силу і добро.
     Дракон – образ, який поєднує у собі гордість і красу, силу і мудрість, здатність до польоту  і жагу  влади. У будь-якому випадку дракони нам цікаві, а  значить, життя цих міфічних істот триває!  
     То хто ж такі насправді ці створіння? Які вони бувають? Де їх можна зустріти? 
     Як зображують їх різні народи? Яке їх символічне значення? 
     Відповіді на всі ці питання можна дізнатися, відвідавши книжкову  виставку «Як приручити дракона», яку для юних користувачів підготували бібліотекарі філії № 5 КЗК КМПБ
    У книжках про драконів, які представлені на виставці малих читачів чекають захоплюючі та цікаві пригоди, дізнаються як приручити ба навіть потоваришувати з міфічними рептиліями, а потім  разом із дружніми та добрими драконами  помандрують у небезпечні подорожі! 
     Отож, гайда до бібліотеки! Фантастичний світ драконів чекає на тебе!


Слідкуйте за нашими новинами на FacebookInstagram та Telegram

Коментарі: Залишити коментар
 
X