Слідкуйте за нами

10-01-2024
        До 100-річчя з дня народження видатного, відомого у всьому світі режисера-авангардиста Сергія Параджанова у читальній залі філії №2 КЗК  КМПБ для учасників читацького об'єднання «Друга сім’я»  відбувся кінопоказ художнього фільму «Тіні забутих предків» за однойменною новелою Михайла Коцюбинського.
        Безумовно, це одна з найкращих робіт Параджанова. Фільм став справжнім вибухом у кіномистецтві, однією з найяскравіших подій радянського кінематографа 60-х років,  недарма він отримав 28 нагород на міжнародних фестивалях і конкурсах у 21 країні світу, що було неймовірним успіхом і визнанням. 
        Присутніх  картина не лишила байдужими. Тут є і прекрасний акторський ансамбль, до речі, перша головна роль Івана Миколайчука, і народна музика, і національний колорит, а також у цьому фільмі є психологічна драма, яка перегукується з соціально-побутовою трагедією.
        Це любов і ненависть, шлюб, який не приносить щастя, випадкова смерть рідних людей. Енергетика цього фільму і сьогодні не вщухла, не згасла, не втратила своєї дієвої сили і його із задоволенням продовжує дивитись не одне покоління глядачів.
        За приємним чаюванням запрошені обговорювали фільм, ділилися думками та враженнями від побаченого та зробили фото на згадку.

   

Коментарі: Залишити коментар
 
X