Слідкуйте за нами

07-01-2024

Україна взимку – це час, коли кожен відчуває себе частиною казки, де зимова природа та традиції створюють надзвичайно прекрасну та вражаючу атмосферу, яка залишає свої відчуття  в серці кожного, хто має щастя відвідати цей неповторний куточок світу. Зимові втіхи – це також моменти радісного спілкування, коли усі збираються навколо затишного вогнища, грають в сніжні бої, чи діляться теплом своїх сердець.

4 січня у філії  №1 КЗК КМПБ розгорнулася захоплююча книжково-ігрова хуртовина «Ой, весела в нас зима!», яка  запросила у світ пригод та фантазії разом із бібліотекарями та Мумі-тролем своїх користувачів та вихованців КМЦПО «Академія майбутнього (керівник Людмила Ковшуцька). Кожен крок на заході - це занурення у світ магії книг та непередбачуваних відкриттів.

Естафети, book-перегляд, театралізована постановка - кожен елемент заходу це - нові захоплюючі пригоди, які розширили уяву та створили змістовне дозвілля для малечі.

Бібліотекарі та Мумі-троль створили дружну та зворушливу подію, розвиваючи кожну дитину у креативній, дружній та освітній атмосфері. Цей захід – незабутній досвід, який відкрив двері до світу казок, уяви, фантазій та мрій.

Діти з великим захопленням обрали книгу до душі, запропоновані бібліотекарями на book-перегляді «Дрімає білий сніг, мов чарами повитий». Яскраві дитячі очі свідчили, що книги - це ключ до неймовірних пригод та безмежного знання, яке чекає на кожного, хто тільки порине у їх чарівний, зимовий світ.


Коментарі: Залишити коментар
 
X