Слідкуйте за нами

26-12-2023
    28 грудня  святкує ювілей дитячий поет і письменник, перекладач, публіцист, справжній знавець дитячих душ Іван Андрусяк.
    Писати для дітей Іван Андрусяк почав у 2005 році. Пише з гумором, але головну увагу концентрує на дитячій психології, наголошуючи на тому, що любов і добро завжди неодмінно перемагають!


    До ювілею автора на абонементі обслуговування дітей філії № 5 КЗК КМПБ організована книжкова виставка-пригода «Із дитиною треба розмовляти про все».
    На виставці представлені вірші автора, які близькі та зрозумілі дітлахам, адже у них носоріг уміє читати, крокодил не любить каву, а великий і поважний бегемот чомусь реве, малеча! А прозові твори Андрусяка  – легкі, позитивні та ненав’язливі, проте читачі «Морськосвинського детективу», «Лякації» та інших творів знатимуть, що не варто нічого боятися, вчитимуться любити читання, розумітимуть, що допомагати іншому, турбуватися про звірят, уміти щось зметикувати - то є чудово і зовсім нескладно. А ще вчитимуться по-доброму розбишакувати, необразливо жартувати та нестандартно мислити!
    Твори Івана Андрусяка користуються незмінною популярністю у маленьких любителів читання, адже його книги -  це постійні відкриття, незвичайні враження, захоплюючі сюжети, яскраві ілюстрації.
    Тож запрошуємо  малих читайликів до бібліотеки!


Коментарі: Залишити коментар
 
X