Слідкуйте за нами

20-12-2023
      Чи доводилося кому-небудь з вас грати у «радість» ? Або ви чули про таку гру? Якщо ні, тоді запрошуємо вас завітати до філії №3 КЗК КМПБ (дитяча бібліотека на Соборній) та познайомитися з виставкою-візитівкою «Письменниця, що «писала «радість» до 155-річчя від дня народження відомої американської письменниці Елеонор Портер, яка подарувала світові історію про дівчинку Полліанну.  Героїня однойменного роману із щирою посмішкою та добрим серцем знає таку дивовижну гру та  навчила грати  в неї і дорослих, і дітей.
      Після виходу у світ  роману «Поліанна» по всій Америці створювались "Клуби Полліанни", і не тільки для дітей; кілька таких клубів були створені навіть в американських тюрмах.
     Відтоді минуло сто років, проте й досі пригоди незвичайної дівчинки захоплюють читачів, вчать їх любити життя і дарувати радість один одному.
 Роман перекладено багатьма мовами світу, знято фільми, в театрах ідуть вистави.
     На виставці представлена візитна картка письменниці, книги авторки та для тих, хто вже знайомий з «Полліанною», інтерактивна вправа «Продовж речення».
     Запрошуємо вас до бібліотеки за адресою: Соборна, 12/16 для знайомства з дивовижною дівчинкою, яка навчить вас грати у «радість»!


Коментарі: Залишити коментар
 
X