Слідкуйте за нами

19-12-2023

В народі говорять: «Зима прийшла – свята принесла»!

Веселі зимові свята люблять і дорослі, і діти. Вони супроводжуються пустощами, розвагами, жартами, піснями. У ці дні загадують бажання, замовляють подарунки, ворожать на майбутнє, водять Маланку, ставлять вертеп, співають колядки та щедрівки.

А ще на різдвяні та новорічні свята часто відбуваються дива, і ми помічаємо, як звичайнісінькі буденні речі несподівано перетворюються на чарівні та небачені!

Працівники філії №5 КЗК КМПБ у залі читання та дозвілля для дітей підготували новорічну літературну скриню «Прийшла зима». Багато цікавих книг представлені на нашій виставці. Вони познайомлять з історією та традиціями зимових свят, різдвяно-новорічною обрядовістю українців, колядками та щедрівками з різних регіонів України. А ще на виставці можна знайти чарівні зимові історії у художніх творах, події в яких оповиті магією неймовірних свят, які з нетерпінням очікують і дорослі, і діти, тому що це час для щастя, радості, веселощів і, звичайно, подарунків.

Не оминула святкова зимова атмосфера й абонемент обслуговування дорослих. Тут на користувачів бібліотеки чекає красуня – ялинка та яскрава фотозона з символом прийдешнього 2024 року – Зеленим  Драконом.

Погортати сторінки улюблених книжок  та зробити світлини можна і біля затишної фотозони з каміном.

Відвідувачів інтернет-центру нашої бібліотеки  чекає цікава виставка з вертепною композицією «Плетиво зимових свят», де можна дізнатися про традиції  святкування Різдва та Нового року, знайти рецепти приготування святкових страв та ще багато цікавої інформації.

Тож всіх  вітаємо з прийдешніми святами! Зичимо миру та всіляких гараздів, і запрошуємо до бібліотеки за новорічним настроєм!

Коментарі: Залишити коментар
 
X