Слідкуйте за нами

14-12-2023
     А давайте я розповім  про штучний інтелект: зрозуміло, просто,  для  всіх   бажаючих», - звернувся до бібліотекарів читальної зали філії №2 КЗК КМПБ доктор технічних наук, професор кафедри автоматизації та інформаційних  систем КрНУ Ігор Васильович Шевченко. Ця пропозиція сподобалась нашим користувачам. І 13 грудня відбулась пізнавальна година «Ера штучного інтелекту».
    Тема штучного інтелекту заполонила Інтернет і мало, хто насправді розуміє, на що здатні технології та чого нам варто від них очікувати. Ідея створення машин, які можуть мислити й міркувати, як люди, і можуть вчитися на власному досвіді, щоб з часом покращувати свою продуктивність почалася ще в 1956 році. Чи реально створити інтелектуальну машину, здатну конкурувати з людським інтелектом і навіть перевершити його?
   



     Це була надзвичайно інформативна  зустріч, яка відкрила секрети цієї галузі комп’ютерних наук. Потенційні можливості застосування штучного інтелекту величезні, і ми вже бачимо багато реальних прикладів того, як ця технологія використовується для покращення нашого життя.
    Приємним стало також виконання авторських пісень. Адже Ігор Васильович  поєднав  талант «фізика і лірика». Він має збірку оповідань і віршів. Тож маємо надію продовжити спілкування з талановитим  інтелектуалом і надалі.


Коментарі: Залишити коментар
 
X