Слідкуйте за нами

06-12-2023
       "Зрозуміти! Допомогти! Підтримати!" - під таким гаслом  у філії №1 КЗК КМПБ відбулася година спілкування «Волонтерство: поклик душі чи професія», присвячена Міжнародному дню волонтера.
       Поруч із нами є люди, які іноді здаються справжніми атлантами, на чиїх плечах тримається наш світ. Ті, хто робить надзвичайне для бійців, поранених, сиріт, біженців, з ранку до вечора, шукаючи можливості для допомоги.  Сьогодні волонтерський рух не просто посилився, а набув величезних масштабів. І ми можемо впевнено сказати: «Україна – країна волонтерів!» 
       Захід розпочався зі знайомства з новою книгою відомого кременчуцького літератора Федора Чужі «Із племені небайдужих», що присвячена волонтерській діяльності у Кременчуці. Одна з героїнь книги, відома волонтерка Алла Буліна розповіла що мотивувало її розпочати волонтерську діяльність, про свою поїздку на Схід, свої відчуття коли безпосередньо надавала адресну допомогу військовим. 
     Своїми роздумами, почуттями та поетичним словом поділилась людина творчого обдарування, член спілки літераторів «Славутич», надзвичайно енергійна жінка Людмила Снітко, весь час якої присвячений допомозі ЗСУ. Навіть перебуваючи за кордоном вона не залишила волонтерської діяльності, об’єднавши біля себе небайдужих людей.
      Гість бібліотеки — Віта Гориславець, яка за покликом душі і серця нещодавно зійшла на поетичний небокрай, представила свій новий поетичний твір, присвячений волонтерам, і подарувала бібліотеці два літературних альманаха, з якими читачі зможуть познайомитись найближчим часом.
     Зворушила глядачів міні-вистава «Відбій повітряної тривоги» у виконанні учнів гімназії №12, а сатирична інсценівка від користувачів бібліотеки В.Б. Бакай та С.І. Коваленко викликала посмішки в залі.
     Працівники бібліотеки і гості заходу передали волонтерам печиво і солодощі та поробки-обереги від вихованців «Академії майбутнього» і користувачів бібліотеки, які будуть передані воїнам ЗСУ.
     Захід подарував справжнє задоволення та зарядив патріотичним настроєм!
     Разом ми сила! Разом до Перемоги!


Коментарі: Залишити коментар
 
X