Слідкуйте за нами

04-12-2023
       «Співець дитячих таємниць» - саме так називали відомого українського дитячого письменника Анатолія Костецького, ювілей якого відзначається 6 грудня.
     За словами самого письменника, найбільше йому хотілося зробити так, щоб діти  у всьому світі завжди були щасливими, щоб не знали війни й голоду, щоб кожен день був сонячним і радісним, як весна. 
       Анатолій Костецький – улюбленець дітвори! Він служив дитячій літературі понад тридцять років, став автором понад 50 поетичних і прозових  книжок, був лауреатом літературних премій імені Лесі Українки, Миколи Трублаїні, Олександра Копиленка.
        До ювілею письменника на абонементі обслуговування дітей філії № 5 КЗК КМПБ для маленьких книголюбчиків  організована книжкова виставка, яка знайомить з  життям та творчістю Анатолія Костецького.
       Всі твори, які представлені на виставці неймовірно цікаві, веселі та вигадливі. Вони  неймовірно близькі кожній дитині, адже автор дуже добре  відчував і знав світ, у якому живуть, вчаться, дружать, мріють і бешкетують герої  його пригодницьких творів.
      Отож, закликаємо наших юних  користувачів не гаяти часу і завітати до бібліотеки!


Коментарі: Залишити коментар
 
X