Слідкуйте за нами

30-11-2023
      Щорічно, 1 грудня, згідно з рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я та Генеральної  Асамблеї  ООН, прийнятими у 1988 році, у світі відзначається  Всесвітній день боротьби зі СНІДом

     Цей день започатковано з метою підвищення обізнаності про епідемію СНІД, викликаної поширенням ВІЛ-інфекції, а також, як день пам’яті жертв цього  захворювання.

 




     До цієї дати у філії № 5 КЗК КМПБ організована виставка-застереження, метою якої є привернення уваги  до вирішення проблеми епідемії, толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих, поглиблення знань про шляхи передачі та профілактики захворювання, пропаганди здорового способу життя.
      Користувачі бібліотеки можуть ознайомитися з виданнями, які розкривають історію виникнення хвороби, інформують про стан захворюваності в Україні, заходи запобігання епідемії. Також надається інформація про права і свободи людей, які ВІЛ-інфіковані або хворі на СНІД.
     Кожна людина повинна до кінця усвідомлювати всю небезпеку, яку несе СНІД, дбати про власне здоров’я і здоров’я своїх рідних та близьких й толерантно ставитися до тих, хто живе з ВІЛ-інфекцією. 
     Бережіть себе, піклуйтеся про ближніх та  будьте здорові!


Коментарі: Залишити коментар
 
X