Слідкуйте за нами

13-11-2023

13 листопада у всьому світі відзначається Всесвітній день доброти. Доброта – найбільша цінність  у нашому житті, це саме та якість, яка коштує найдешевше, а цінується найдорожче!

Саме цього дня бібліотекарі залу читання та дозвілля філії № 5 КЗК КМПБ для юних користувачів підготували та провели інтерактивну гру «Милосердя і доброта – два крила».

В ході заходу діти дізналися багато цікавої інформації про це свято, про його символи та традиції відзначення у різних країнах світу. 

Потім всі брали активну участь у грі: створювали асоціативний ряд до слова «Добро», згадували прислів’я та приказки про добро, відгадували загадки, шукали варіанти  спонтанного прояву доброти.

Шквал позитиву викликала гра  «Крокодил», де учасники розділилися на команди, та за допомогою жестів і  міміки показували добрі справи, а суперники мали відгадати їх.

Наприкінці заходу юні читайлики на маленьких паперових серденьках  написали  добрі справи, які вони вже встигли зробити  та наповнили символічну «Скриньку добра», а ще на згадку про захід кожен  власноруч зробив  символ Дня доброти – червоне серце.

Бібліотекарі впевнені, що після заходу частинка добра залишилася у серці маленьких читайликів, кожен зрозумів значення та важливість таких елементарних речей, як подяка, посмішка, підтримка добрим словом.


Коментарі: Залишити коментар
 
X