Слідкуйте за нами

08-11-2023

Чудового осіннього дня відділ соціокультурної діяльності КЗК КМПБ провів екскурсію муралами на стінах філії №3 КЗК КМПБ (Дитяча бібліотека на Соборній) для курсантів Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ. Студенти мали унікальну можливість дізнатися про цікаві легенди, пов'язані з історією Кременчука, а також почути історію про створення неперевершених муралів відомої художниці Оксани Бойко.

Під час екскурсії кожен учасник мав шанс поглибити свої знання про місто. Захоплюючі факти та таємниці, що приховані за яскравими образами на стінах, зацікавили усіх учасників.

Якщо ви також бажаєте долучитися до захоплюючої подорожі у світ мистецтва та історії міста, приєднуйтесь до наших екскурсій! Зберіть свою групу чи клас та приходьте, щоб дізнатися більше про мурали, які стали справжньою окрасою центральної вулиці Кременчука. 

Записатися на екскурсію можна, зв'язавшись за телефоном 

+38(098) 791 02 13 або через соцмережі – відділу соціокультурної діяльності (для дорослої аудиторії) та філії №3 КЗК КМПБ (для дитячої аудиторії).

Не пропустіть цю унікальну можливість! Чекаємо як дітей, так і дорослих, щоб разом відкривати чарівний світ мистецтва та історії міста.

Як пройшла екскурсія ви можете переглянути у сюжеті «Кременчуцькі новини» за посиланням


Коментарі: Залишити коментар
 
X