Слідкуйте за нами

05-11-2023

До Всесвітнього тижня з медіа грамотності у філії №5 КЗК КМПБ розпочала роботу  виставка постерів XR-«Справжні причини війни або як працює російська пропаганда?» з використанням доданої та віртуальної реальності.

Ця унікальна інноваційна виставка розроблена спеціально задля протидії російській пропаганді з метою підвищення рівня обізнаності й медіаграмотності у суспільстві. XR-виставка докладно пояснює як побудована система російської пропаганди, розкриває головні прийоми та методи, розвінчує відомі фейки та маніпуляції, що роками працюють проти України, і головне – показує, до чого це може привести на прикладі війни.

Інтерактивна виставка поєднує знайомий усім формат постерів з новітніми технологіями. Тридцять плакатів, представлених в бібліотеці, були створені з використанням штучного інтелекту шляхом аналізу великого масиву даних на задану тему.

При наведенні смартфона на плакат мобільний додаток edAR активує та «оживляє» плакати. Глядач побачить 3D моделі, аудіо, відео та VR-портали, що спонукають його до поглибленого дослідження, занурення у тему та кращого запам’ятовування даних та фактів.

Усі бажаючі можуть відвідати виставку у філії №5, що за адресою вул. Республіканська, 65.

Коментарі: Залишити коментар
 
X