Слідкуйте за нами

31-10-2023
    У ніч із 31 жовтня на 1 листопада світ відзначає одне з найбільш «страшних» свят, а саме Гелловін.
    Це одне з найцікавіших закордонних свят, яке прижилося у нашій країні. Особливо подобається це свято дітям, адже у них з’являється можливість перевтілюватися у казкових персонажів, бешкетувати, жартувати та відриватися на повну!
    Цього дня зал читання та дозвілля філії № 5 перетворився на зловіще і таємниче місце. Бібліотекарі  постаралися на славу і представили малим читайликам «надстрашну»  книжкову виставку  зі всіма символами та атрибутами Гелловіна – паперовими кажанами, павуками та павутинням, від якого практично неможливо звільнитися! І звичайно ж, тут є гарбузи, але вони вийшли не злими та  страшними, а доволі милими, привітними  та усміхненими!
    На виставці представлені книги про відьмочок, привидів, чортів та вампірів. Дітлахи із захватом та цікавістю гортали сторінки містичних книг відомих світових авторів, а ще власноруч  намалювали атрибути свята, які вдало доповнили виставку!
   



  Тож, якщо бажаєте потрапити до світу нечистої, але доброї та веселої сили, завітайте до книгозбірні та оберіть  книги до смаку!


Коментарі: Залишити коментар
 
X