Слідкуйте за нами

30-10-2023

У жовтні тераси будинків, вітрини крамниць та  вуличні кав’ярні  яскравішають від  гарбузів, які їх прикрашають. Смугасті й жовті, червонуваті й рябі, вони несуть у собі багатство осінніх кольорів і мінливість сезонного настрою.

Бібліотекарі абонемента філії №2 КЗК КМПБ  теж вирішили створити «гарбузовий настрій» в бібліотеці – підготували  orange-виставку «Гарбузові історії». Адже осінь найкнижковіша пора року, вона асоціюється із шурхотом сторінок, гарячим напоєм і жовтогарячою пеленою листя. Це пора натхнення й цікавих книжкових знайомств. Тож  на виставці на  вас  чекає підбірка захопливих книг, які ідеально створять вам теплу, затишну атмосферу, піднімуть настрій та допоможуть подолати осінню меланхолію.

Приходьте до абонемента філії №2 (вул. Соборна, 11) за «теплою» книгою, яка вдало скрасить осінні вечори. Тут кожен зможе знайти щось для себе.

P.S. А ще маєте маленький бонус – помилуватися гарбузиками цікавих форм та кольорів і не тільки натуральними, а й в’язаними, подарованими нашими користувачами.


Коментарі: Залишити коментар
 
X