Слідкуйте за нами

26-10-2023
       За час війни з росією  зібралося вже сотні історій зруйнованих росіянами дитячих доль… На жаль, багато дітей залишилися без одного з батьків. Повернути їх не зможе вже ніхто. І саме такі діти найбільше потребують психологічної підтримки і уваги.
       Днями у  філії №3 КЗК КМПБ (дитяча бібліотека на Соборній) художній гурток фундації «Мрія» у Полтавській області, місія якого – підтримувати родини українців, які потрапили у полон і допомагати родинам полеглих воїнів та фонд Дениса Терещенка організували майстер-клас  з образотворчого мистецтва  для матерів  і дітей, один з батьків яких загинув або зник безвісти  на війні. 
      Матусям пропонували спробувати створити квіти своєї мрії у незвичайній техніці  малювання – за допомогою поліетиленових пакетів! І у матусь це вийшло не тільки незвичайно, а ще й дуже гарно!
      А ось діти малювали за допомогою шматочків фарби та пензлів. І їхні шедеври перевершили малюнки матусь!
      Для відвідувачів майстер-класу бібліотекарі  підготували тематичний перегляд «Малювання як арт-терапія», на якому було представлено літературу, що знайомить читачів з цікавим і невичерпним світом образотворчого мистецтва.
      Діти з мамами цікаво провели час у бібліотеці: спілкувались, чаювали, малювали  та, сподіваємось, усі  отримали  гарні емоції.



Коментарі: Залишити коментар
 
X