Слідкуйте за нами

19-10-2023
    Казки люблять усі, і дорослі і діти тому, що у казці добро завжди перемагає зло, казка дає надію і впевненість. А ще казка – це своєрідна психологічна терапія, що особливо важливо в нашому неспокійному сьогоденні.
    Справжньою казкотерапією  для юних користувачів філії № 5 КЗК КМПБ стала презентація казки Наталії Лікаренко «Бавовнятко».
Дітлахи були у захваті від зустрічі зі справжньою письменницею. Пані Наталя розповіла про історію створення казки «Бавовнятко», відповіла на питання та поділилася творчими планами на майбутнє.
    Про цікавий динамічний сюжет казки, насичений пригодами, діти дізналися переглянувши буктрейлер, який багатьох спонукає до прочитання повної версії твору.
    А потім було знайомство з героїчним Бабовнятком, яке створила майстриня Ірина Залюбовська
    Бабовнятко – справжній герой, який має непоборний дух предків і відважно бореться з чудовиськом, яке захопило нашу землю. Малі читайлики уважно слухали уривки з казки про неймовірні подвиги  Бавовнятка та його друзів.
    Руханка з псом Патроном надала учасникам заходу заряду бадьорості та наснаги для участі у цікавій вікторині за мотивами казки. 
    Родзинкою заходу став виступ чарівної маленької співачки Любави Чаплигіної. Вона виконала пісню «Бавовнятко», слова до якої написала відома кременчуцька поетеса Вікторія Сопільняк. Діти підспівували та аплодували, а потім всі разом заспівали  справжній хіт - «Червону калину».
    Наприкінці заходу малеча охоче робила світлини з Бавовнятком біля яскраво оформленої фотозони та отримала невеличкі подарунки та солодощі на згадку про знайомство з таким неймовірно героїчним персонажем казки!




     Більше світлин дивіться тут

Коментарі: Залишити коментар
 
X