Слідкуйте за нами

08-10-2023

Щодня на вулиці або вдома з вікна ми з цікавістю спостерігаємо за пернатими мешканцями, які живуть у нашому місті. Цікавою для дорослих, а тим більше для дітлахів є їх поведінка, звички, зовнішність та багато іншого.

Напередодні Всесвітнього дня мігруючих птахів працівники філії № 5 КЗК КМПБ вирішили надолужити це питання і дізнатися більше про птахів та розповісти про них своїм юним користувачам. Для цього до бібліотеки  завітала Оксана Симоненко – фахівець з екології Регіонального ландшафтного парку «Кременчуцькі плавні». Пані Оксана провела екологічну інтерактивну гру «Пернаті мандрівники»

Діти з задоволенням познайомилися зі звичками перелітних та осілих птахів, їх місцем проживання, особливостями зовнішності та різноманіттям звуків, які вони видають. Ще зацікавлено відгадували загадки та ребуси, залюбки спілкувалися і вели активні діалоги про пташок. Запрошена гостя провела майстерку з виготовлення лебедя з паперу. Кожен відвідувач залюбки виготовив собі пташку, яку залишив на згадку про свято. Також всі учасники заходу отримали  в подарунок книжкову закладку.  

Діти з гарним настроєм і вдячністю демонстрували один одному поробку і фотографувалися з лебедем.

Коментарі: Залишити коментар
 
X