Слідкуйте за нами

04-10-2023

День захисників і захисниць України – державне свято, яке започатковане 14 жовтня 2014 року, в день Покрови Пресвятої Богородиці  указом Президента України.

Цьогоріч відзначення Дня захисників та захисниць України стало особливим для нашої країни, адже через реформу церковного календаря свято Покрови перенесено з 14 на 1 жовтня, тож і День захисників і захисниць України  також 1 жовтня. 

З нагоди цієї дати у філії № 5 КЗК КМПБ для здобувачів освіти РЦПТО № 1 організована та проведена інтерактивна гра-вікторина «Козацькими шляхами».

В ході заходу учні отримали короткі інформаційні повідомлення про кожне зі  свят, які ми відзначаємо 1 жовтня.

У цей нелегкий для нашої країни час, з особливою повагою говорили про захисників, які й сьогодні  дають відсіч російській агресії, подякували їм за стійкість та відвагу, вшанували пам’ять полеглих та згадали героїв попередніх поколінь, які здобували та відстоювали незалежність та свободу України.

Інтерактивна гра-вікторина «Козацькими шляхами»  розважила та згуртувала учасників заходу. Вони залюбки  відповідали на питання гри, сперечалися, відстоювали свою думку, дізналися багато нового і, зрештою, за правильну відповідь отримували фішку.

За результатами гри визначилися найактивніші учасники, які отримали  символічні призи.

Поціновувачі української історії, героїки в художній літературі мали змогу переглянути книжкову викладку «За покликом серця», де зібрані видання про героїчну звитягу нашого народу.

Коментарі: Залишити коментар
 
X