Слідкуйте за нами

02-10-2023
     Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області продовжує випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник». В черговому випуску видання читайте найбільш актуальні та цікаві події з життя системи БПД області та роз’яснення норм чинного законодавства.
     У вересневому  випуску видання читайте: 
- про спільні ініціативи Міністерства юстиції України та Офісу Ради Європи у сфері відновного правосуддя за участі неповнолітніх відповідно до стандартів Ради Європи ;
- про пріоритетні напрями освітньої діяльності у 2023/2024 навчальному році;
- про позитивний досвід вирішення справ щодо встановлення фактів , що мають юридичне значення;
- про позасудове врегулювання конфлікту шляхом медіації. 
     Управління інспекційної діяльності  у Полтавській області Північно-Східного міжрегіонального управління  Державної служби з питань праці  інформує  про заходи  психосоціальної підтримки. 
Кращі практики роботи органів місцевого самоврядування продовжуємо висвітлювати у рубриці «Життя ОТГ».  Про співпрацю Миргородської міської територіальної  громади  з системою безоплатної правової допомоги  читайте у вересневому випуску видання. 
     У рубриці  «Адвокат консультує» до Вашої уваги консультація Олександра Матюха адвоката системи БПД “Як водієві оскаржити штраф за порушення правил дорожнього руху зафіксоване в автоматичному режимі”.
     Про дотримання пожежної безпеки заради збереження довкілля читайте інформацію МНС у Полтавській області. 
     До уваги читачів роз’яснення Пенсійного фонду, щодо подання заяв на страхові виплати онлайн.
     Про запровадження в Україні нового виду покарання — пробаційний нагляд  інформує Філія Державної установи ”Центр пробації в Полтавській області”.
    Про свій  життєвий шлях та  професійний досвід  у системі безоплатної правової допомоги Полтавщини у рубриці «Людина права» провідний юрист сектору “Лубенське бюро правової допомоги” Станіслав Третяк.
     Успішні історії захисту прав клієнтів, коментарі юристів та адвокатів читайте у постійній рубриці газети «Приклади успішного захисту». 
До уваги читачів «Правового вісника» Актуальні роз’яснення зразки документів правового та процесуального характеру.
     З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут
      Приємного читання!


Коментарі: Залишити коментар
 
X