Слідкуйте за нами

01-10-2023
«Ми не обирали війну. Але ми прийняли бій.
І сам Бог на нашому боці. 
Нам вистачить сил здолати ворога.»


Саме ці слова Валерія Залужного, як найкраще характеризують період історії, в якому доводиться жити українцям. У кожного народу завжди були і є свої герої, люди на яких хочеться бути схожими, їхні вчинки викликають гордість, захоплення та розуміння того, що сміливість та самопожертва не просто слова, а сенс життя. Ось такі люди і є сучасними українськими героями. Це ті чоловіки та жінки, що саме в цю мить захищають нашу країну, даючи нам можливість жити відносно спокійним життям, іноді навіть ціною власного життя та здоров’я.

1 жовтня у День захисників та захисниць бібліотекарі філії №2 КЗК КМПБ щиро вітають всіх наших оборонців та бажають, звісно ж, Перемоги та якнайшвидше повернутися додому до своїх рідних та мирного життя.

А для тих, хто хоче дізнатися більше про наших славетних захисників на абонементі філії №2 КЗК КМПБ можна ознайомитися з переглядом літератури «Герої нового часу», де представлена, як художня так і документальна література, а ще декілька фотоальбомів, які й розповідають про справжній героїзм.



Коментарі: Залишити коментар
 
X