Слідкуйте за нами

27-09-2023
      Чи любите ви подорожувати?
      Чи бували коли-небудь у віддалених горах або на прекрасних пляжах? Чи відвідували туристичні об’єкти,  історичні пам'ятки та національні  парки? 
      Адже подорожі  – це можливість відкрити таємниці минулого, отримати нові враження, дізнатися про різні культури, зустріти цікавих людей, відволіктися від буденності та знайти душевний спокій. 
      До Всесвітнього дня туризму, який щорічно відзначається 27 вересня, бібліотекарі відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів КЗК КМПБ підготували виставку-путівник «Подорожуємо разом: Полтавщиною, Україною, світом».
      На виставці представлені книги, присвячені туристичним перлинам Полтавщини, України та Європи; підручники для студентів, які навчаються за спеціальністю «Туризм» та книги, які розкривають менталітет різних народів світу. 
      Найкращий спосіб відзначити День туризму — це згадати про свої мрії й нарешті вирушити в те місце на планеті, яке викликає найсильнішу цікавість. Якщо ж поки це неможливо, можна влаштувати  для себе іншу мандрівку — ближчу, але все одно приємну та пізнавальну. 
     А ще можна взяти до рук книгу й відчути себе мандрівником…
     Гортаючи сторінки видань можна прогулятися паризькими вуличками  та дізнатись секрети французького шарму, спробувати розгадати таємницю єгипетських пірамід, повчитися данському мистецтву знаходити щастя, поспілкуватися з англійцями,  побувати у середньовічних замках Західної України, відвідати славетний острів Хортиця на Дніпрі, помандрувати  Полтавщиною.
     Щиро вітаємо всіх  з Днем туризму! Приходьте до бібліотеки, знайомтеся з виставкою, набирайтеся нових емоцій, діліться враженнями. Гарної всім подорожі!


Коментарі: Залишити коментар
 
X