Слідкуйте за нами

26-09-2023
 «Фотоапарат в наших руках зупиняє не миттєвості,
а нас, в нашій суєтній буденності.
 І надає можливість жити і бачити красу в моменті тут і зараз».
Фотографиня Наталія Тарасова


 На абонементі філії №2 КЗК КМПБ відбулася презентація фотовиставки талановитої фотохудожниці з м. Горішні Плавні  Наталії Тарасової (Natalia Tarasova). 
      Пані Наталя фотографією марила ще з дитинства. Перший свій фотоапарат "Смена-символ" та приладдя для виготовлення світлин, придбала, коли вже почала працювати. Як говорить сама фотографиня: «Це були зйомки в "сімейний альбом", на пам'ять, а новий етап почався, коли з'явилось цифрове фото і новий цифровий фотоапарат. При нагоді стала і "криза середнього віку", яка призвела до зміни пріоритетів в моєму захопленні. Я раптом помітила, як багато краси навколо. З'явилося бажання цю красу зафіксувати, і поділитись з іншими людьми. Знімала багато, публікувала в соцмережах. Приймала участь в конкурсах "Фотосушка" в м. Горішні Плавні, в яких неодноразово ставала призером. Зараз веду організаційні справи клубу "Фото-Кухня" при Центральній міській бібліотеці м. Горішні Плавні».
      Світлини пані Наталі неймовірні,вона вміє підмітити те, що інколи ми зовсім не помічаємо, передає красу нашого буденного життя, дрібниці, з яких і складається саме життя: крапелька вранішньої роси, в якій відбивається цілий світ, частинка бабиного літа, яке заплуталося павутинкою навколо засушеної квітки і як сказав один з відвідувачів фотовиставки нагадало йому щось космічне, інопланетне.
      А ще Наталя подарувала мешканцям та гостям Кременчука можливість побачити обличчя нашого старого міста, барельєфи, фасади, еркери, колони, які підтримують елегантні балкончики. За це ми їй щиро дякуємо, дякуємо, що фотографиня бачить світ не тільки через об’єктив фотокамери, а через свою душу й серце, тому і світлини в неї виходять такі неймовірні.
      Запрошуємо кременчужан та гостей міста переглянути фотовиставку, яка розміщена в вітринах нашої бібліотеки. Приходьте, не пожалкуєте, отримаєте естетичну насолоду.


      Відеосюжет "Кременчуцькі новини" можете переглянути тут
Коментарі: Залишити коментар
 
X