Слідкуйте за нами

03-09-2023
    От і скінчилося ще одне літо. А отже, час знову вирушати у захопливу мандрівку дивовижною Країною знань. Справжнє шкільне свято – День знань відкрило для кожного осяйну і нелегку дорогу до нових злетів.


    3 вересня у залі читання та дозвілля філії № 5 КЗК КМПБ для школярів була організована виставка-порада «Ти як? Повертаємось до школи». На цій виставці представлено багато цікавої, пізнавальної, сучасної літератури. Познайомившись з книгами школярі дізнаються приголомшливі факти, якими  здивують своїх друзів і, навіть, вчителів. Також на виставці  представлені  книги з цікавими історіями про шкільне життя дітей, їхні веселі й дивовижні пригоди та дружбу, які несуть у собі особливий заряд довірливості та доброти.  А для батьків маленьких школяриків, представлені матеріали, які підкажуть, як правильно заохочувати дітей до навчання та допомагати їм адаптуватися до нової учнівської ролі.
    Вітаємо всіх з новим навчальним роком та бажаємо  маленьким читачам міцного здоров’я, впевненості у власних силах та  прагнення до нових знань.


Коментарі: Залишити коментар
 
X