Слідкуйте за нами

31-08-2023
     Неповторна краса української землі століттями надихала на творчість, а славна історія завжди буде приводом для гордості. Тисячі років тут, в Україні, розвивалась своя унікальна культура, що просто сповнена великою кількістю всіляких атрибутів та артефактів, варто лише спробувати їх віднайти.
    Але не тільки минуле, а й сучасність сповнена величезної кількості цікавих фактів. Чим цікава Україна та українці ви дізнаєтесь з книги:
    Тараненко І. Ці дивовижні українці. Книга-мандрівка. Україна / І. Тараненко, Ю. Курова, Є. Нєвєжина [та ін.]. – Київ: Media Friends, 2019. – 48 c.
    Автори розповідають про те, що робить нас – українцями. Завдяки цій книзі можна  подорожувати країною. Дізнаватися більше про історію держави, кулінарні цікавинки, думки, традиції та, навіть, стереотипи українців як нації.
Захоплює побудова викладеного у книжці матеріалу. У єдиному вирі – коротенькі тексти та яскраві ілюстрації, що відповідають на питання «Чому ми саме такі?», «Що робить нас винятковими?». 
    Ви переконаєтесь самі, коли почнете читати  книгу, що Україна – це не просто держава, а цілий окремий всесвіт, який можна вивчати дуже довго і робити неймовірні відкриття. Тут і сучасні досягнення, і таємниці минулого, і найсмачніші страви національної кухні, і талановиті люди, які робили й роблять важливі справи, і ще сотні речей, що роблять нас нацією.
    Є в українців якийсь свій код нації, зрозуміти який можна лише за умови повного занурення у їх світ.
В цій книзі зібрано вражаючі, незвичайні та просто цікаві факти про Україну та українців, про які багато хто з вас не знав. 
          Тож ви можете у будь-який момент завітати до відділу обслуговування дорослих КЗК КМПБ по книгу «Ці дивовижні українці» і теж про це дізнатись.


Коментарі: Залишити коментар
 
X