Слідкуйте за нами

28-08-2023
29 серпня українці відзначають День пам’яті захисників держави. 
    Пам’ятний день був встановлений Указом Президента Володимира Зеленського у 2019 році задля вшанування героїв, загиблих під час Іловайської трагедії. Воїни віддали свої життя у боротьбі за територіальну цілісність та незалежність України.
    Саме 29 серпня сталася одна з найбільших трагедій в історії російсько-української війни. Ворожі сили не дали вийти нашим воїнам з оточення, тоді загинуло багато наших героїв.
    Так званий «зелений коридор» пролягав через поле з соняшником. Саме  під ними сотні наших захисників поклали свої життя на вівтар свободи. Тож символом Дня пам’яті захисників України стала квітка соняха. 
    Напередодні цього трагічного для кожного українця дня працівники філії № 5 КЗК КМПБ підготували для користувачів книжкову виставку-перегляд «Пам’ятаємо і будемо пам’ятати!”
    До уваги відвідувачів виставки  представлені видання з фондів книгозбірні, які пов’язані однією темою – війною.
    Користувачі ознайомляться з книгами, які розповідають  про сучасних героїв, що стояли й стоять на захисті нашої країни з перших днів російської агресії, хлопців і дівчат сильних духом, вмотивованих, готових до кінця боронити свою землю та незалежність країни!
    Вклоняємося доземно кожному  українському солдату і бережемо пам’ять про його подвиг, аби жодна жертва не стала марною та запрошуємо всіх небайдужих відвідати бібліотеку та ознайомитися з книжковою виставкою.


Коментарі: Залишити коментар
 
X