Слідкуйте за нами

21-08-2023
     День Незалежності України - важливий день для кожного українця, для всіх тих, хто вважає себе патріотом, стоїть на захисті  кордонів, вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.
     Чергову  річницю своєї Незалежності Україна змушена відвойовувати, зі зброєю в руках боронити від агресора власні території, відстоювати право українців жити на рідній  землі. 
     До цієї знаменної дати  працівники філії № 5 КЗК КМПБ запрошують ознайомитися з книжковою виставкою персоналій «Героїв країна – моя Україна!», адже всім відомий вислів про те, що історію творять люди!
     Кожен розділ виставки представляє видання про особистості, які відіграли значну роль у становленні нашої держави від часів козаччини й до сьогодення. 
     У розділі «Це зробила вона» користувачі знайдуть історії непересічних українок, які залишили  значний слід  в історії нашої держави.
     Видання з розділу  «Духовний код нації» ознайомлять відвідувачів виставки з видатними діячами української культури, літератури та мистецтва, які сприяли відродженню національної ідентичності та духовності. 
     У всіх представлених на виставці виданнях користувачі знайдуть історії життя українців, що підтримують, надихають та допомагають упевнено йти до своєї мети та до перемоги!


Коментарі: Залишити коментар
 
X