Слідкуйте за нами

17-08-2023
   17 серпня у філії №1 КЗК КМПБ відбувся дуже корисний захід на не дуже приємну тему – булінг.
      Що таке булінг?  Які існують види булінгу?  Як йому протистояти? Як відрізнити конфлікт від булінгу? Як поводити себе жертві та свідку цього явища?  Яка відповідальність за вчинення булінгу?  На ці запитання відповіли старший інспектор  Соколов Роман Анатолійович та інспектор Шило Надія Анатоліївна патрульної поліції Кременчука.
      Патрульні обговорювали з дітьми різні ситуації, обмінювалися думками, ділилися корисною інформацією, як убезпечити себе та захистити інших від булінгу, як з незнання чи з необережності не скоїти злочину. Також обговорювалася важлива тема – це інтернет-булінг. Правоохоронці пояснили юним читачам, що не можна ділитися своїми фото з незнайомцями та надавати особисту інформацію, що не треба реагувати на грубі і непристойні коментарі, а у випадку образ і погроз потрібно негайно повідомити про них дорослим.


      Діти переглянули мультфільм «Булінг в житті тварин», який має повчальний характер.
      Сподіваємося, що малеча отримала певні знання, і це допоможе їм визначитись в стратегіях поведінки, якщо вони потраплять в неприємну ситуацію, пов’язану з таким явищем, як булінг.
     Дякуємо патрульній поліції міста Кременчук за цікаві, пізнавальні, важливі та корисні заходи тижня «Незабутнє літо з патрульними».  


Коментарі: Залишити коментар
 
X