Слідкуйте за нами

17-08-2023
         На нашій планеті багато відомих і цікавих місць, таких як єгипетські піраміди, Колізей, Ніагарський водоспад. Про них написано безліч книг і створено багато документальних та художніх фільмів. Але мало кому відомо, що на нашій рідній українській землі відбувалися не менш захопливі та важливі події, які залишили після себе глибокі сліди та дивовижні свідчення.
          Пропонуємо вам пірнути в історію нашого краю разом з книгою Чухліб Т.В. 1000 цікавих фактів і загадок з історії України [Текст] / Т.В. Чухліб.- Київ: Національний книжковий проект, 2010. – 384 с., у якій автор зібрав велику кількість дивовижних фактів, описав захоплюючі події, багато з яких відомі лише спеціалістам, але будуть цікавими для читачів. Книга охоплює різні сфери суспільного життя та події від ери палеоліту до сьогодення, відкриє таємниці, яким уже майже мільйон років, і нагадає про те, що стало історією зовсім недавно.
          Виявляється, щоб побувати в захоплюючій подорожі або відчути бентежну атмосферу пізнання минулого, не потрібно далеко їхати по закордонні дива – багато цікавого і дивовижного знаходиться поряд з нами. Потрібно просто про це дізнатися – і ця книга покликана стати для вас дуже обізнаним гідом по нашій власній історії. Вона дає зрозуміти, що українській нації насправді є чим пишатися і що показати світові.
          Хто такі бродники та де вони мешкали? Як народився український футбол? Що робили американські пілоти в Полтаві? На всі ці та інші, не менш інтригуючи питання, ви знайдете відповідь у філіях № 1, № 3, № 4, № 5 та у відділі обслуговування дітей КЗК КМПБ.


Коментарі: Залишити коментар
 
X