Слідкуйте за нами

15-08-2023
       14 серпня у філії №1 КЗК КМПБ маленькі читачі мали змогу відчути себе справжніми поліціянтами, адже до них знову завітали правоохоронці. Патрульні у доступній ігровій формі навчили дітей правилам дорожнього руху. Вони розповіли, як правильно ходити тротуарами, де гратися, як правильно переходити проїзну частину, як поводитися в громадському транспорті й на зупинці, познайомили із дорожніми знаками, дорожньою розміткою та світлофором. Була проведена ситуаційна гра «Регулювальник», яка допомогла розвинути увагу, логічне мислення та навчила орієнтуватися на дорожньому просторі.
     Бібліотекарі організували тематичну викладку «Руху правила єдині, знати їх усі повинні». Дізнавшись про правила дорожнього руху з книг, представлених на викладці, діти зможуть не лише безпечно крокувати вулицею, а й поділитися своїми знаннями з друзями, тим самим уберегти їх від правопорушень.
      На згадку для безпеки читачі отримали власноруч виготовлені флікери зі світловідбиваючого матеріалу. Чудова та корисна майстерка допоможе дітям стати помітнішими у темну пору доби на вулиці.
     Дітлахи вразили патрульних своїми знаннями та активністю. Інспектори переконані, що подібні заходи допоможуть донести дітям, що безпека кожної людини, в першу чергу, залежить від її знань, вмінь та дій.
     Приємно, що наша бібліотека стала для багатьох читачів не лише місцем для читання, а й простором для змістовного дозвілля. Попереду ще багато цікавого.  
      Чекаємо на нові зустрічі з патрульними!

      Більше світлин дивіться тут 


Коментарі: Залишити коментар
 
X