Слідкуйте за нами

14-08-2023
     Літо – пора відпочинку, а відпочинок має бути безпечним.
     14 серпня у філії №1 КЗК КМПБ розпочався тиждень «Незабутнє літо з патрульними». На  першій  зустрічі «Знайомство з поліцією» представники поліції в цікавій формі за допомогою мультимедійних пристроїв ознайомили учасників із структурою Національної поліції, розповіли про роботу її підрозділів та їх види. Діти з зацікавленістю слухали розповідь про особливості професії поліцейського, його завдання і функції, і як саме впізнати поліцейських на вулиці. А ще для присутніх були  продемонстровані спецзасоби: рація і боді-камера, якими користуються під час несення служби. 
     Хвилю позитивних емоцій у дітей викликало знайомство з амуніцією, яку малеча залюбки приміряла.
     Маленькі відвідувачі були захоплені бесідою, уважно слухали інспекторів та з цікавістю ставили багато запитань, аби дізнатися ще більше нового.
     У рамках зустрічі з поліцейськими бібліотекарі організували тематичну викладку літератури «Поліція оберігає нас, вдень завжди і повсякчас», яка стала додатковим інструментом для підвищення свідомості дітей про роботу поліції та правила безпеки.
     Діти були задоволені та в піднесеному настрої, про це говорили їхні щирі усмішки та сяючі очі. Поліцейські побажали читачам безпечного і радісного життя, а ми, в свою чергу висловлюємо подяку представникам поліції та чекаємо на нові зустрічі.
     Діти – це наше майбутнє! Бережімо найцінніше!



Коментарі: Залишити коментар
 
X