Слідкуйте за нами

10-08-2023
      12 серпня Україна разом з усім світом відзначає  День молоді. Молодь – слово, яке асоціюється з енергією, веселим життям та безтурботністю.
      Але сьогодні молодь не та, якою була ще 10 -15 років тому! Молоді люди як губка вбирають в себе демократичні цінності та вже не уявляють своє життя без свободи самовираження. Сьогодні вони критично висловлюють свою думку, розуміють роль і значення освіти, актуальність знань  для визначення  свого майбутнього.
    Тож традиційно, бібліотека відіграє значну роль у формуванні особистості молодого покоління. 
    10 серпня бібліотекарі філії № 5 КЗК КМПБ запросили молодих користувачів бібліотеки на День інформації  «Книги для тих, хто змінює світ».
    Біля книжкової виставки, на якій були представлені видання із фондів книгозбірні  ми намагалися ще раз довести молоді, що читання крім знань приносить ще й естетичну насолоду! 
    Виставка знайомить з мотиваційною та літературою з етики та психології, яка є у бібліотеці, навчальними посібниками для вивчення англійської мови, адже вивчення мов  зараз є доволі актуальним.
    Також увагу відвідувачів виставки привертали безліч творів світової та української літератури. 
    Для всіх бажаючих була проведена екскурсія бібліотекою, знайомство з довідково-бібліографічним  апаратом бібліотеки  та консультація по роботі з алфавітним каталогом. 
    Корисною для молодих користувачів стала інформація про можливість використання для пошуку потрібної  літератури електронного каталогу  видань, який доступний на сайті КЗК КМПБ. 
    День інформації пройшов жваво та продуктивно, юні користувачі впевнилися, що спілкування з книгою розкриває перед людино широкі горизонти!




Коментарі: Залишити коментар
 
X