Слідкуйте за нами

09-08-2023
    Безумовно, світ сповнений цікавих місць. Але ми часто навіть не підозрюємо, що десь зовсім поруч може ховатися справжня перлина, нічим не гірша від тих картинок із Google з прекрасними екзотичними пейзажами. Адже щось дійсно неймовірне можна знайти навіть у найнеочікуваніших місцях. 
    Наша країна – просто казкова. Ви певні, що все про неї знаєте? В Україні знайдеться і пустеля, і гірські каньйони, місця для цікавого пішохідного туризму і нерекламовані ніким, закинуті історичні пам’ятки.
    У книзі 500 чарівних куточків України, які варто відвідати [Текст]  / укл. Т.І.Лагунова, Ю.Ю.Кашуба. - Харків : Клуб  Сімейного Дозвілля, 2007. -  414 с. ви знайдете інформацію про видатні археологічні пам’ятки та печерні міста, замки та фортеці, садиби й палаци, національні парки та біосферні заповідники та ще багато іншої корисної інформації. 
    Якщо маєте бажання
    побувати в українській Венеції або на одній з найбільших площ Європи;
    побачити найчарівніші печери з кристалічними чи гіпсовими утвореннями;
    потрапити під час цвітіння в Долину нарцисів чи на поля тюльпанів;
    подивитися на вулкани;
    поплавати в термальних джерелах;
    зануритися в Азовське чи Чорне море;
    піднятися на Говерлу або Демерджі;
    пройтися вуличками Пантикапея чи Херсонеса;
    відвідати Збаразьку фортецю й острів Хортиця,
тоді ця книга саме для вас. Розкривайте її, складайте маршрут і вирушайте в захопливу подорож! Чарівна країна, у якій ми живемо, не залишить байдужим жодного, хто хоч раз погляне на неї по-іншому!
    Познайомитися з путівником по мальовничим куточкам нашої країни ви зможете у філіях №2№5, №8, у відділі обслуговування дорослих КЗК КМПБ та у пункті видачі мікрорайону Лашки.


Коментарі: Залишити коментар
 
X