Слідкуйте за нами

08-08-2023
Комунальний заклад культури
«Кременчуцька міська публічна бібліотека»
Філія №1
2023                                                                                  м.Кременчук


Загальносистемний День інформації
«Книги для тих, хто змінює світ»

           10 серпня 2023 року філія №1 КЗК КМПБ запрошує юнаків та дівчат до бібліотеки разом святкувати День молоді. 

        Книжковий простір бібліотеки все більше нагадує безкрайній океан, у якому дуже легко «потонути» непідготовленій людині. Завдання бібліотекаря – навчити юних читачів орієнтуватися у великому морі літератури. 
        Цього літнього дня юні дівчата та хлопці зможуть провести цікаво та корисно своє дозвілля в бібліотеці. Щоб зорієнтуватися у книжковому просторі – о 12.15 годині бібліотекарі проведуть для молоді екскурсію філією. Вони дізнаються про довідково-бібліографічний фонд бібліотеки, разом з бібліотекарем навчаться користуватися каталогами.
Офлайн-візитівка «Інтернет-центр – хаб цифрової освіти» о 14.00 пропонує знайомство з можливостями Інтернет-центру, який працює у філії.
         О 14.30 год. познайомляться юні читачі з ульотними  книгами для молодих, активних, креативних, які представлені на виставці-знайомстві «Молодіжний книжковий мікс», що організована на абонементі для дорослих.
      Щоб дізнатися про уподобання молоді, бібліотекарі мають пропозицію взяти участь у Book-спокусі «Книга, за якою б я прийшов до бібліотеки». (о 14.45 год.)
І на останок, о 15.00 родзинка цього дня. Кожний юний відвідувач бібліотеки зарядиться справжнім позитивом, взявши участь у бібліодрайві "Для молодих, активних, креативних!".
      На хлопців та дівчат чекає приємне знайомство та творче спілкування, літературно-поетичні презентації та музичні замальовки, пізнавально-розважальна програма з різноманітними іграми та жартівливими конкурсами.    
      Гарантуємо, що захід сподобається всім, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. 

      Отож, якщо ти - молодий, творчий та енергійний, хочеш вгамувати свою літературну спрагу та зарядитися гарним настроєм – завітай у четвер 10 серпня на проспект Лесі Українки,13, щоб разом з бібліотекою відсвяткувати День молоді!

     Запрошуємо представників мас-медіа для спілкування з учасниками та організаторами заходу.

Контактна особа – завідувачка відділу соціокультурної діяльності  КМПБ Інна Мірошниченко
Електронна адреса:  kmpbfiliya01@ukr.net


        



Коментарі: Залишити коментар
 
X