Слідкуйте за нами

07-08-2023
Комунальний заклад культури
«Кременчуцька міська публічна бібліотека»


2023                                                                                  м.Кременчук

Бібліодрайв
  "Для молодих, активних, креативних!"

      10 серпня 2023 року о 15-00 філія №1 КЗК КМПБ запрошує юнаків та дівчат до бібліотеки разом відсвяткувати День молоді. 

        Цьогоріч вдруге за час Незалежності День молоді в Україні відзначають в Міжнародний день молоді — 12 серпня. Це свято особливе та унікальне, бо саме такою є молодість – найкраща пора в житті людини. Це пора мрійливої неповторності, пора окриленого щастя, пора далекозорих прагнень і звершень.  Здається, немає нічого неможливого, коли ти молодий. Тому, недарма,  є такий чудовий день, як День молоді.

       Філія №1 КЗК КМПБ запрошує до бібліотеки разом відзначити це свято. На хлопців та дівчат чекає приємне знайомство та творче спілкування, літературно-поетичні презентації та музичні замальовки, пізнавально-розважальна програма з різноманітними іграми та жартівливими конкурсами. 

        Улюблениця шанувальників авторської пісні та музики Алла Лєбєдєва подарує нам чудовий голос. Своїм танцем та грацією заворожить чарівна Іванна Чаплигіна. Заряд драйву подарує кременчуцька письменниця Софія Самборська. На розсуд слухачів сучасна поезія від талановитої молоді з арт-групи «Творчий Кременчук» та літературного об’єднання «Славутич». 
        Учасники заходу отримають позитині емоції від виставки, де молодь представить колекцію своїх власних творчих робіт. 

      Виставка літератури «Молодіжний книжковий мікс» познайомить з кращими сучасними виданнями для молоді як українських так і зарубіжних авторів.

     Гарантуємо, що бібліодрайв сподобається всім, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Захід подарує справжнє задоволення та зарядить найкращим настроєм на весь рік!
 
      Отож, якщо ти молодий, творчий та енергійний – завітай у четвер 10 серпня на проспект Лесі Українки,13, щоб разом з бібліотекою відзначити День молоді!

     Запрошуємо представників мас-медіа для спілкування з учасниками та організаторами заходу.

Контактна особа – зав. відділом обслуговування Харченко Зоя Миколаївна
Електронна адреса:  kmpbfiliya01@ukr.net


Коментарі: Залишити коментар
 
X