Слідкуйте за нами

03-08-2023
     3 серпня  у філії №5 КЗК КМПБ відбувся заключний захід для  маленьких читачів із правоохоронцями Національної поліції Кременчука: «Кібербезпека».  На зустрічі була висвітлена одна із найважливіших тем, адже сучасні діти не уявляють свого життя без гаджетів та інтернету.
     З розвитком новітніх технологій, із року в рік все гостріше постає питання навчання кібербезпеки саме дітей, адже вік користувачів всесвітньої мережі останнім часом знизився і все частіше жертвами злочинів у мережі стають діти.
     Основною причиною цього є низький рівень обізнаності дітлахів у сфері інформаційної безпеки у мережі, зокрема, відомих соцмережах. Бажаючи поспілкуватися чи знайти нових друзів, вони все частіше потрапляють до так званих «пасток» злочинців.
     Старший інспектор поліції Соколов Роман Анатолійович та інспектор поліції Сосніцький Ян Олександрович, спілкуючись зі малечею, розповіли про основні загрози, які можуть траплятися у мережі. Особливу увагу приділили культурі спілкування з незнайомими користувачами. 
Поліцейські в ігровій формі надали практичні рекомендації як вберегти свою персональну інформацію та не стати жертвою злочину. Крім того, надали контакти, куди вже зараз діти можуть звернутися за допомогою у будь-якій життєвій ситуації. Наприкінці заходу всі присутні  отримали  у подарунок від Національної поліції Кременчука – флікери.
     Велика подяка від бібліотекарів та батьків кременчуцької малечі за цікаві, змістовні, повчальні заходи начальнику відділу зв’язку з громадскістю Батальйону патрульної поліції Кривошапці Євгенії Анатоліївні, старшому інспектору поліції Соколову Роману Анатолійовичу, інспектор поліції Сосніцькому Яну Олександровичу та інспектору поліції Бондаренко Карині Олександрівні.

     Більше світлин дивіться тут


Коментарі: Залишити коментар
 
X