Слідкуйте за нами

02-08-2023
        З 1 по 3 серпня у філії №5 КЗК КМПБ  проходить  цикл заходів «Незабутнє літо з патрульними», який для кременчуцької малечі організував Батальйон патрульної поліції Кременчука.    


      На першій зустрічі 1 серпня   маленьких відвідувачів чекала цікава тема «Знайомство з поліцією + домедична допомога +  правила дорожнього руху».
      У літню пору діти проводять більше часу на вулиці. Щодня, виходячи з дому, вони стають учасниками дорожнього руху. Переходять дорогу –  пішоходи, рухаються міським транспортом – пасажири, а якщо мають власний транспорт, то час від часу стають водіями. Для виконання цих ролей обов’язково  треба знати правила дорожнього руху, адже здоров’я та життя людини – безцінні. 
      Під час спілкування правоохоронці нагадували дітям про необхідність дотримуватися заходів особистої безпеки та правил дорожнього руху. Поліціянти повторили з дітьми правила дорожнього руху, продемонстрували дорожні знаки та їх значення та нагадали маленьким пішоходам правила переходу проїзної частини.Також охоронці порядку ознайомили присутніх з правилами надання першої домедичної допомоги. 
      Для найбільших поціновувачів книг була організована книжкова виставка «Безпека дорожнього руху»,  на якій діти з цікавістю переглянули тематичну  літературу. Захід пройшов пізнавально і цікаво.

    Більше світлин дивіться тут



Коментарі: Залишити коментар
 
X