Слідкуйте за нами

30-07-2023
      27 липня  біля абонемента філії №2 КЗК КМПБ відбулася вулична книжкова виставка «Шепочуть квіти ніжно пелюстками», яка приурочена  до Дня «Візьміть свою кімнатну рослину на прогулянку», який щороку відмічають саме 27 липня. Таке неофіційне й нетипове  свято  було започатковане Томасом та Рут Ройами (вони заснували понад 80 веселих свят).
      На  заході присутні побачили різні види кімнатніх рослини, дізналися  багато цікавих фактів про квіти, їх види, призначення, користь, чому потрібно мати вдома кімнатні рослини та як за ними доглядати. Присутні взяли активну участь у вікторині та  пізнавальному конкурсі, де відгадували    подвійні назви рослин. Дорослі та малі  із задоволенням долучилися до майстер-класу по виготовленню красивої квітки з кольорового паперу «Гіацінт», який провела майстриня  Світлана Шкода. А ще всі охочі дізналися яка квітка визначає їх долю та характер за квітковим гороскопом.    Також  на виставці була представлена література про квіти, їх різновид та  багато художніх романів з квітковими назвами. 
      Цей день - чудова нагода для того, щоб встановити більш теплі стосунки з вашими кімнатними рослинами. Фахівці та бібліотекарі рекомендують розмовляти зі своїми рослинами, включати їм приємну музику, адже  це обов'язково матиме позитивну дію на ваших улюбленців. 


Коментарі: Залишити коментар
 
X