Слідкуйте за нами

27-07-2023
      26 липня  на базі Кременчуцької міської публічної бібліотеки пройшов День професійного спілкування «Публічна бібліотека: виклики сьогодення», ініційований спеціалістами Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.П.Котляревського.
      На консультацію з завідувачкою науково-методичного відділу ПОУНБ Любов’ю Чорноволенко зібралася бібліотечна спільнота з Кременчука, Омельника, Кам’яних Поток, Піщаного, Гориславців. 
      В.о. директора КЗК КМПБ Тетяна Майдак привітала учасників та відзначила важливість тем, які обговорювалися на заході.
      Присутнім були надані змістовні консультації щодо організаційно-розпорядчої та первинно-облікової документації бібліотек та статистичної звітності 6-НК за новими формами, за якими будуть звітуватись бібліотечні заклади за 2023 рік. Детально та прискіпливо обговорювали кожен пункт та отримали відповіді на запитання.
       Наші гості (а це близько 20-ти бібліотечних працівників) ознайомилися з роботою структурних підрозділів КЗК КМПБ, виданнями з історії  Кременчуцької міської публічної бібліотеки, видавничою діяльністю відділу методичної роботи за останні роки.
      Учасники обговорили актуальні теми: жваво дискутували з приводу актуалізації бібліотечних фондів, ділилися досвідом організації інноваційних соціокультурних заходів.
      Бібліотекарі Кременчуччини щиро вдячні за  отримані поради! Натхненні новими ідеями та знаннями, з вірою  в Перемогу, працюємо та збагачуємо духовне та інтелектуальне життя наших громад!



Коментарі: Залишити коментар
 
X