Слідкуйте за нами

26-07-2023

28 липня Україна відзначає День української державності. Це свято відносно молоде, утім наша історія тисячолітня: багата яскравими перемогами і гіркими поразками, щасливими моментами і болючими подіями, великими постатями та людьми, які постійно прагнуть нас знищити… Але ми вистоюємо, відчайдушно боремося за свободу і незалежність, пишаємося своїми досягненнями і надихаємося новими мріями!

День Української Державності - день, який підтвердить тисячолітню історію нашої культури, нашої самобутності, традицій та звичаїв. 

Бібліотекарі філії № 5 КЗК КМПБ активно долучилися до відзначення свята та організували на абонементі обслуговування дорослих книжкову виставку «Україна та новий історичний шлях».

На виставці експонуються цікаві сучасні видання з історії нашої держави, література про хронологічний розвиток подій , інформації про історичних постатей, які відіграли значну роль на шляху становлення української державності.

Література  представлена на виставці стане у нагоді тим, хто цікавиться історичними етапами українського державотворення, шляхом боротьби, випробувань, розвитку української держави та її багатомільйонного народу!

Філія №5 запрошує всіх бажаючих  доторкнутися до сторінок історії нашої країни та переглянути виставку за адресою: вул. Республіканська, 65.


Коментарі: Залишити коментар
 
X