Слідкуйте за нами

25-07-2023
      Саме під  такою назвою бібліотекарі філії №4 ім.І.Приходька КЗК КМПБ 25 липня організували  вуличну книжкову виставку. Приємно, що  багато користувачів десятиліттями відвідують бібліотеку. Ходять не лише вони, але й уже їхні діти та навіть онуки. Секрет у тому, що начитаним людям прищеплено любов до книг ще батьками в глибокому дитинстві.
      Зараз багато людей читають електронні книги, але  електронна книга не витіснила паперову. І це радує, оскільки ми стаємо багатшими на цілий всесвіт.
      Кожен, хто відвідав виставку – і великий, і малий знайшов для себе цікаву книгу!
      На малечу чекали українські  народні казки, пригодницька фантастика, детективні історії.
      А  що читає молодь? За якою літературою звертаються  до бібліотеки люди старшого покоління? 
      Молодь цікавить література для саморозвитку, користується популярністю література з історії, психології, яка допомагає комунікувати з іншими людьми, зав’язувати гарні знайомства тощо.
      Людям старшого покоління хочеться відпочити від турбот, проблем, тому вони читають легкі романи та детективи. Приємно, що молоді і люди старшого покоління читають книги сучасних авторів: Володимира Лиса, Василя Шкляра, Сергія Жадана, Світлани Талан, Андрія Кокотюхи, Наталії Гурницької, Коллін Гувер, Джоржо Мойєс та інших.
      Класичні твори читають усі покоління користувачів бібліотеки. Адже класика завжди сучасна. У цих книгах можна відшукати історії, які надихають на багато поколінь уперед. Або ж зворушують і доводять, що між дідами та онуками не така й велика прірва.

     Більше світлин дивіться тут

Коментарі: Залишити коментар
 
X